Accidentul a avut loc pe DJ 191, în localitatea Sălard. Potrivit DSU, în cele patru mașini se aflau șapte persoane, dintre care patru au ajuns la spital.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a informat că traficul în zonă a fost oprit în ambele sensuri.

Salvatorii au intervenit cu două echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii Sălard, din care unul de paramedici, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, cu autospeciala de transport victime multiple.

„Ajunse la locul producerii accidentului, forțele de intervenție au procedat la acordarea primului ajutor calificat și a asistenței medicale de urgență celor șase persoane rănite. Victimele, care prezentau diferite traumatisme și contuzii au fost transportate ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea, de către echipajul care încadrează autospeciala de transport victime multiple și de echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea” transmite DSU.

Sursa foto: DSU

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday