Conform comunicatului emis de polițiști astăzi, incidentul a avut loc ieri. Un bărbat de 42 de ani, aparent angajat al școlii, a sunat la 112 și a spus că a intervenit să aplaneze un conflict spontan între un elev și un cadru didactic, moment în care elevul ar fi scos “un obiect înțepător” și i-a amenințat. Ulterior, a abandonat obiectul respectiv și a părăsit incinta școlii, transmit polițiștii.

“Minorul a fost identificat la scurt timp de către o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 1 Poliţie și condus la sediu pentru audieri. Cazul a fost preluat de polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară care au luat măsura reținerii tânărului de 15 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare”, mai transmite IPJ Bacău pentru presa locală.

Și Inspectoratul Școlar Județean precizează că a deschis propria anchetă: “Astăzi s-a întrunit și comisia de violență de la nivelul unității de învățământ respective, pentru a stabili exact măsurile ce se impun în acest caz, iar Inspectoratul Școlar monitorizează deja în detaliu toate aceste aspecte.”

Foto: Facebook/Liceul cu Program Sportiv Bacău

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday