Poliția Română anunță că traficul rutier pe sectorul Bucureşti – Drajna Nouă  (kilometrii 10+500 de metri – 106+800 de metri) al autostrăzii A2 s-a reluat, în condiţii de iarnă. Circulația fusese oprită joi.

Știrea inițială:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza poleiului,  traficul rutier pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa a fost oprit de la kilometrul 10+500 de metri(Bucureşti) până la 106 + 800 de metri (Drajna Nouă).

Și Compania de Drumuri anunță că la această oră (06:30) circulația pe Autostrada A2, între București și Drajna este închisă circulației pentru toate categoriile de atovehicule.

Sectoare de drum închise circulației pentru toate categoriile de autovehicule:

– DN 1D Urlați, județul Prahova – Urziceni, județul Ialomița
– DN 2B Buzău – Brăila
– DN 2C Buzău – Slobozia
– DN 67C Novaci – Rânca, județul Gorj

În judeţul Constanţa, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (viscol), porturile  Constanţa Nord,  Constanţa Sud –Agigea, Midia şi Mangalia au fost închise.

În judeţul Gorj, traficul  rutier a fost oprit pe DN 67C, între localităţile Novaci şi Rânca, pe tronsonul kilometric 16 şi 34+800 de metri.

De asemenea, INFOTRAFIC a emis la ora 20:00 o avertizare pentru autostrada A1 București-Pitești, care ulterior a expirat. ,,La această oră, plouă torenţial pe autostrada A Bucureşti –Piteşti, existând riscul producerii fenomenului de acvaplanare. În zona kilometrului 36 pe sensul către Capitală prima bandă este restricţionată din cauza unui copac căzut pe suprafaţa carosabilă”, se arăta în comunicat.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday