Potrivit unei informări emise de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), în data de 1 octombrie 2021, conform datelor existente în aplicația alerte.ms, sunt ocupate 1.391 de paturi ATI.

La nivel național sunt libere 6 paturi ATI pentru pacienții bolnavi de COVID-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2. La acest moment, în București nu mai sunt paturi libere.

Situația paturilor ATI neocupate, destinate pacienților de Covid-19, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2 este următoarea: Bacău – 1, Călărași – 1, Mureș -1, Tulcea – 3.

Astăzi au fost raportate 10.887 de cazuri noi de coronavirus. Din cele 1.391 de persoane la ATI, 18 sunt minori. De asemenea, în unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu coronavirus este 12.592, dintre care 373 sunt minori. 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday