Grupul de Comunicare Strategică anunță că încă un român a decedat în Italia din cauza coronavirusului, urcând astfel bilanțul tuturor românilor care au murit în străinătate la opt (șapte în Italia și unul în Franța).

“Până în prezent, 43 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 în alte țări decât România: 33 în Italia, 4 în Spania, 2 în Namibia, unul în Luxemburg, unul în Irlanda, unul în Tunisia și unul în Franța.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 8 cetățeni români aflați în străinătate, 7 în Italia și unul în Franța, au decedat”, scrie în comunicatul oficial emis de autoritățile române.

În Spania, 394 de persoane au murit din cauza infecției cu coronavirus în ultimele 24 de ore, la un total de 1.720, potrivit Reuters. Încă 3.646 de cazuri noi de infecție confirmate de ieri până azi, bilanțul total urcând la 28.57, dintre care s-au vindecat 2.575.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday