Luna trecută, grupul Volkswagen a confirmat că planurile de introducere treptată a brandurilor Audi și Porsche în universul Formula 1 erau în “faza finală de evaluare”. Cele două subdiviziuni ale grupul Volkswagen sunt așteptate să se alăture ca furnizori de motoare. Herbert Diess a mai transmis că pregătirile Porsche în acest sens sunt mai avansate decât demersurile Audi. 

Grupul Volkswagen nu a mai fost implicat în F1, dar a colaborat în trecut cu Red Bull în campionatul mondial de raliuri. Publicațiile de specialitate relatează că Porsche va colabora cel mai probabil cu Red Bull. 

Pe de cealaltă parte, noul partener al Audi nu este încă speculat. În trecut, un zvon cu privire la o înțelegere între Audi și McLaren a fost negat de ambele părți. Publicația germană Auto Motor und Sport relatează că Sauber, Williams și Aston Martin sunt acum opțiuni mai probabile pentru Audi. 

Sursa: Reuters, Sky Sports

Sursa Foto: Natursports / Dreamstime

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday