Compania de producție Rocket Soul Studios a anunțat că Dave Halls era asistent de regie și la filmul “Freedom’s Path” în 2019, când o armă de pe platoul de filmare s-a descărcat și un membru al echipei de sunet a suferit răni la urechea internă din cauza zgomotului puternic.

Medicul de pe platou l-a evaluat la fața locului și l-a sfătuit pe acesta să caute ajutor de specialitate. În urma incidentului, Halls a fost concediat, iar “filmările nu au fost reluate până când acesta nu a părăsit platourile”. Astfel, un nou asistent de regizor, precum și un nou armurier au fost angajați pe durata filmărilor, care s-au încheiat cu succes, potrivit companiei.

Săptămâna trecută, actorul Alec Baldwin a împușcat doi membri ai echipei de filmare (dintre care unul a decedat) ai producției western “Rust”, după ce Dave Halls i-a înmânat un pistolul de recuzită, asigurându-l pe actor că arma nu conține cartușe active. 

După accident, mai mulți angajați din domeniu au descris pentru presa americană condițiile nesigure în care își desfășoară activitatea, în special în legătură cu armele folosite pe platourile de filmare. Filmările pentru “Rust” au fost oprite pentru o perioadă nedeterminată, sau “cel puțin până când investigațiile vor fi finalizate”, a anunțat echipa de producție. 

Sursă: CNN
Foto: Twitter

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday