Compania de Drumuri anunță într-un comunicat că Drumul Național 73D este închis pentru toate categoriile de autovehicule, între localitățile argeșene Mioveni și Stoenești. Carosabilul s-a surpat pe o lungime de 150 m pe ambele sensuri de circulație.

Comunicatul CNAIR:

Astăzi, 03.08.2018, circulația rutieră a fost închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 73D, km 41+300 – km 41+4500, între localitățile Mioveni și Stoenești, județul Argeș.

Măsura a fost instituită din cauza alunecării de teren cu tasarea părții carosabile pe o lungime de 150 m pe ambele sensuri de circulație. Menționăm că alunecarea de teren a fost provocată de ploile abundente din ultima perioadă care au afectat această zonă.

Recomandăm ca rută ocolitoare: DN 73D, km 41+300, – DN73, km 7, (Mărăcineni) – km 57 (Valea Mare Pravat) – DN 72A, km 64, (Valea Mare Pravat) – km 60 (Stoenești).

Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday