Apple a anunțat vineri că reînchide temporar 11 magazine din Florida, Arizona, Carolina de Sud și de Nord, în contextul evoluției pandemiei. În urma anunțului, acțiunile companiei au scăzut cu 0.5%, scrie Reuters.

Publicația amintește că șeful diviziei de retail preciza în mai,  într-o scrisoare adresată clienților Apple, că firma  va analiza datele la nivel local și că închiderea magazinelor este posibilă în funcție de acestea. „Nu sunt decizii pe care le luăm în grabă, iar magazinele care sunt deschise pot fi și ele reînchise dacă există avertizări în acest sens”, mai spunea Deirdre O´Brien.

Tot în mai, Apple anunța că va redeschide peste 100 de magazine în SUA, mizând pe un trend de scădere a noilor infectări cu coronavirus.

Amintim că în urmă cu trei zile în SUA numărul pacienților decedați din cauza COVID-19 (116.850) l-a depășit pe cel al soldaților americani care au murit în Primul Război Mondial (116.516).

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday