Potrivit lui William Yang, analist JP Morgan, din cauza cererii foarte reduse de iPhone 12 Mini, Apple va ar putea opri producția acestui model, pentru a se concentra pe iPhone 12 Pro.

Datele au arătat că iPhone 12 mini este cel mai prost vândut model din noua serie lansată de Apple din SUA, cu doar 6% din cerere în perioada octombrie-noiembrie. Acest lucru poate fi cauzat și de faptul că oferta firmei cuprinde alte telefoane cu aceleași performanțe (iPhone SE sau iPhone 11), dar la prețuri mai mici, singurul avantaj al lui Mini fiind dimensiunile.

Apple va mări producția de iPhone 12 Pro Max cu 11 milioane de unități, iPhone 12 Pro cu 2 milioane de unități, iar iPhone 11 cu 8 milioane de unități. Pentru iPhone 12 și iPhone 12 Pro, Yang susține în continuare că Apple va continua producția acestor modele. În primele două trimestre ale acestui an, 56 de milioane de modele iPhone 12 vor fi scoase pe piață, iar numărul de telefoane iPhone 12 Pro va ajunge la 41 milioane. 

Sursa: Apple Insider

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday