Noile iMac-uri vor avea 11,5 milimetri grosime, la ecrane de 24 de inch (61 de centimetri), cu cameră frontală și un microfon despre care spune că este semnificativ îmbunătățit, la un preț de pornire de 1.300 de dolari. Apple pare că s-a străduit să adreseze numeroasele plângeri ale utilizatorilor, în timpul pandemiei, când aceștia au lucrat (sau încă lucrează) de acasă și au folosit computerele mult mai mult pentru conferințe și grupuri de lucru on-line. 

Televizoarele Apple au fost și ele actualizate cu procesoare mai rapide și un afișaj mai spectaculos, iar noul Apple TV 4K comunică și poate fi controlat de pe un iPhone.

Ca o noutate absolută a fost prezentat conceptul AirTags, un accesoriu care se poate atașa genților, cheilor, sau altor obiecte personale care pot fi pierdute, pentru a fi localizate cu ușurință prin accesarea platformei globale Find my Network.

Surse alternative: Apple, Reuters.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday