Apple a lansat seara aceasta trei noi modele de telefoane: iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Cele trei modele aduc funcții îmbunătățite în ceea ce privește camera foto, capacitatea de filmare și procesare, dar și în autonomia bateriei. Totodată, în cadrul evenimentului au fost prezentate și noile iPad-uri și modele de Apple Watch, alături de serviciul AppleTV +. 

iPhone 11 este disponibil în șase culori, cu un display de 6.1 inch. Camera foto va avea două lentile, ambele de 12 megapixeli, în forma wide și ultrawide. Funcția de filmare este disponibilă în format 4k, atât pe camera frontală cât și pe cea din spate. Puterea de procesare este, potrivit Apple, cea mai mare dintre toate smartphone-urile disponibile pe piață (13 bionic). Prețul anunțat de Apple este de 699 de dolari.

iPhone 11 Pro va avea trei lentile foto (între care una cu funcția de teleobiectiv), modelul fiind disponibil în patru culori. Vor fi două dimensiuni disponibile, de 6.5 inch și 5.8 inch. Potrivit Apple, bateria va rezista cu patru ore mai mult decât la iPhone X.  Funcția de editare video direct pe telefon a fost îmbunătățită, în sistemul iOS 13. iPhone 11 Pro va costa 999 de dolari iar modelul mai mare, iPhone 11 Pro Max va costa 1099 de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=cVEemOmHw9Y

Primul produs anunțat de Tim Cook a fost despre Apple Arcade, un sistem cu acces la peste o sută de jocuri. Serviciul a fost dezvoltat și cu ajutorul a doi parteneri din industria de gaming, Konami și Capcom. Serviciul de gaming al Apple va fi lansat pe 19 septembrie și va putea fi încercat gratuit timp de o lună.

Apple TV+ va fi lansat pe 1 noiembrie, iar abonamentul va costa $4.99 (pentru pachetul de familie). Pentru cei care cumpără produse Apple, serviciul va fi inclus gratuit pentru un an.

Noul iPad va avea un display de 10.2 inch și 3,5 milioane de pixeli, fiind fabricat 100% din aluminiu reciclat. Prețul iPAD-ului va fi de 329 de dolari, acesta putând fi achiziționat încă de astăzi. Livrarea va fi efectuată după data de 30 septembrie.

Noua versiune a Apple Watch seria 5 va avea un display care va fi mereu luminat și va fi dotat cu o funcție tip busolă, pentru localizare. Vor exista mai multe versiuni, din aluminiu, titan și ceramică. Prețul de pornire va fi de 399 de dolari. Apple Watch seria 3 va avea prețul de pornire de 199 de dolari.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday