Apple a lansat luni, în cadrul celui de-al doilea eveniment din această toamnă, noile laptopuri MacBook Pro, care dispun de noile procesoare M1 Pro și M1 Max, anunțate tot astăzi, despre care spune că sunt mult mai rapide decât procesoarele Intel. 

Cele două modele ale noului MacBook au ecrane ProMotion (cu o rată de împrospătare mai mare decât celelalte modele), o tehnologie pe care Apple a inclus-o și în noul iPhone 13, lansat luna trecută. Totodată, camerele laptopurilor vor fi acoperite de un decupaj (notch) în partea de sus a ecranului și vor filma în format full HD (1080p).

Noile dispozitive vor putea fi încărcate magnetic (o reîntoarcere la o tehnologie mai veche) sau pe încărcătorul tradițional USB-C. 

Prețurile de pornire ale noilor laptopuri Apple sunt de 1.999 dolari pentru versiunea de 14 inchi și 2.599 de dolari pentru versiunea de 16 inchi, în creștere față de seriile trecute.

Tot azi, Apple a prezentat și noile căști wireless, Airpods 3, despre care spune că au sunet spațial, un bass mai puternic și o durată de viață a bateriei de până la șase ore. Noile căști costă 179 de dolari.

Toate dispozitivele prezentate astăzi de Apple vor fi disponibile sub formă de pre-comandă începând din această seară și vor apărea în magazine de săptămâna viitoare. 

Sursa: Apple

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday