Într-un eveniment difuzat online compania a dezvăluit o serie de noi produse, multe dintre ele fiind adaptate noilor moduri de viață impuse de criza COVID-19. Lansarea iPhone 12 a fost însă amânată.

Principalele produse lansate:

  • un nou serviciu de fitness virtual cu pachete de abonamente, Apple One, de la 15 dolari pe lună; Apple One va îngloba Apple TV +, Apple Music, Apple News +, Apple Arcade, iCloud și Apple Fitness+ (cel din urmă fiind lansat tot astăzi)
  • Fitness +, un serviciu pentru Apple Watch care se conectează și la un ecran mai mare, transmițând datele în timp real (9.99 de dolari pe lună)
  • Apple Watch Series 6 care monitorizează oxigenul din sânge (399 dolari) și un Apple Watch SE cu costuri mai mici (279 dolari)
  • iPad Air, de la 599 de dolari, cu o carcasă din aluminiu 100% reciclat, cameră de 12MP, autonomie de 10 ore, disponibil de luna viitoare

Surse: Reuters, TechRadar

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday