Tradiționala conferință a Apple a fost organizată online anul acesta. Compania a anunțat între altele și modelul iOS 14 care va permite utilizatorilor să folosească anumite funcții ale aplicațiilor fără să le deschidă. Apple a anunțat și faptul că va dezvolta propriile sale procesoare pentru dispozitive, renunțând la cele ale Intel.

Apple introduce și noi sisteme de securitate. Între acestea, și un nou sistem care permite utilizatorilor să partajeze cheile automobilului cu prietenii și membrii familiei prin intermediul sistemului iMessage, opțiune ce va fi compatibilă cu vehiculele BMW.

Apple Watch va fi dotat și cu un sistem de monitorizare a somnului, numit WindDown. În contextul pandemiei, dispozitivul va avea și un sistem de monitorizare a timpului petrecut pentru spălatul pe mâini.

Sistemul Safari va fi de asemenea optimizat, însă compania a precizat deja că acesta este cu 50% mai rapid decât Google Chrome în ceea ce privește încărcarea rezultatelor.

Surse: BussinesInsider, Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday