Când vine vorba de sănătate, cele mai importante economii le poți face tocmai investind în propria stare de bine, fie ea fizică ori mintală, iar abonamentul medical este un instrument care deservește nevoilor de prevenție. Ca dovadă, abonații REGINA MARIA pot urmări în timp real, direct din secțiunea „Abonamentele mele”, sumele economisite pe baza abonamentului activ, în comparație cu prețurile de listă ale serviciilor accesate fără abonament, precum și toate categoriile de servicii la care au acces.

Un abonat are acces la peste 80% din programul medicilor, 95% dintre locații și la 90% dintre specialități

România, țara în care 23% dintre persoane nu și-au făcut deloc analize de sânge, iar 29% nu au apelat la investigații medicale, conform Ipsos, abonamentul medical este un instrument care încurajează prevenția, prin acces la cele mai bune servicii de profilaxie, și te aută să faci economii. Prevenția reduce substanțial costurile individuale pentru tratament, precum și impactul suportat de familie și societate. Prin lansarea secțiunii „Abonamentele mele”, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își propune să susțină în continuare mersul preventiv la medic și efectuarea controalelor anuale, pentru a descoperi din timp eventuale probleme medicale. În funcție de abonament, un abonat are în medie acces la peste 80% dintre medici, 95% dintre locații și 90% dintre specialități.

„Abonamentele mele”, secțiunea care are toate detaliile #peabonament

Cea mai digitalizată companie medicală din România, REGINA MARIA continuă demersurile de îmbunătățire a experienței pacienților, oferind informații despre suma economisită pe baza abonamentului medical activ, precum și categoriile de servicii la care abonații au acces, de la locații, medici și până la specialități. Noua facilitate digitală cuprinde toate informațiile cu privire la serviciile incluse în abonament, gratuit sau cu discount, precum și pe cele neacoperite de abonament. De asemenea, abonații pot vizualiza în timp real locațiile, specialitățile și medicii la care au acces în baza abonamentului, gratuit sau cu discount, având totodată posibilitatea de a se programa singuri la medic, direct din aplicația de mobil. Secțiunea „Abonamentele mele” este disponibilă atât pe desktop, cât și în aplicația de mobil, care poate fi descărcată din App Store, Play Store și App Gallery.

Abonamentul medical: prevenție și ajutor medical specializat la nevoie

Anual, în funcție de vârstă și de istoricul medical, este recomandat ca o persoană preocupată de propria sănătate să meargă la medic, în medie, de trei ori, pentru screening-urile uzuale, și să facă cel puțin un set complet de analize. Costul total al acestor servicii este mai mare decât cel al unui abonament medical, ceea ce dovedește, din nou, eficiența economică a acestora. Abonamentul REGINA MARIA oferă acces la o rețea de 400 de clinici și 3.000 de medici din toată țara. În plus, pe baza abonamentului medical, abonații pot accesa consultații online în Clinica Virtuală, de oriunde se află – din țară sau străinătate, chiar și în 24 de ore de la realizarea programării.

Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA gestionează în prezent peste 745.000 de abonamente medicale, județele cu cei mai multi abonați fiind București, Brașov, Timișoara, Cluj, Dolj, Iași, Mureș, Constanța și Bacău. Portofoliul cuprinde peste 9.000 de companii, din industrii precum: IT & Telecom, auto, finanțe, asigurări, retail și FMCG, transport, servicii tehnice și administrative sau manufactură.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday