Nemțoaica s-a impus în două seturi, 6-3, 6-3, și și-a adjudecat primul titlu la All England Club și al treilea titlu de Grand Slam din carieră. Serena Williams a ratat ocazia de a câștiga pentru a opta oară Wimbledon și de a o egala pe Margaret Court, la numărul de titluri de Grand Slam câștigate.

Update. Kerber închide meciul în două seturi. 6-3, 6-3.

Update. Kerber reușește primul break din setul secund și se distanțează la 4-2. Este la două game-uri de primul titlu la Wimbledon.

Update. Angelique Kerber câștigă primul set cu 6-3, după ce a reușit să se impună de două ori pe serviciul adversarei, și a pierdut o singură dată pe propriul serviciu.

Wimbledon 2018. Serena Williams și Angelique Kerber se întâlnesc în finala turneului.

Meciul este o reeditare a ultimului act din 2016, câştigat de Serena Williams.

Angelique Kerber ocupă locul 10 în clasamentul WTA, în timp ce Serena Williams este pe locul 181.

Scorul întâlnirilor directe este 6-2 în favoarea Serenei.

Serena Williams are în palmares șapte titluri la Wimbledon, ultimul câștigat în 2016, și are șansa de a egala recordul de titluri de Grand Slam cucerite în tenisul feminin. Ar ajunge la 24 de astfel de trofee, la fel ca şi Margaret Court.

De partea cealaltă, Angelique Kerber este la a treia finală din carieră la All England Club și vizează al treilea titlu de Grand Slam din carieră, după cele de la US Open și Australian Open.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday