Compania sud-coreeană a anunțat că va dubla producția telefoanelor din grupa medie, Galaxy A, în SUA, dat fiind faptul că prețurile mai accesibile ale seriei A au reprezentat 70% din comenzile companiei în 2020, și 60% dintre cele din SUA. 

Vor fi lansate trei modele 5G: Galaxy A52 (499 dolari), A42 (399 dolari) și A32 (279 dolari). Galaxy A42 5G va fi disponibil în SUA începând cu 8 aprilie, iar celelalte vor putea fi comandate de pe 9 aprilie. 

Deși prețul este principalul factor care determină vânzările acestor modele, analiștii de pia’[ consideră că specificațiile sunt, de asemenea, importante și pot influența puternic piața. 

Cel mai interesant model din gamă este A32 5G (16.5 cm), unul dintre cele mai ieftine telefoane 5G din SUA, competitor pentru iPhone 12 dar și o alternativă rezonabilă pentru Samsung Galaxy S21 5G, care au prețuri ce încep de la 799 de dolari. Modelul A32 are un display HD cu o baterie ce promite să reziste o zi întreagă, 64 GB de memorie internă și spațiu pentru un card micro SD. 

A42 5G (16.7 cm) oferă metoda securității prin scanarea amprentei și o cameră inteligentă, cu diverse stiluri, unghiuri, GIF-uri și filtre. A 52G are o cameră de 64 de megapixeli, un mod pro video pentru a ajusta detalii din videoclipurile capturate și o rată de reîncărcare rapidă pentru a face jocurile, căutările pe internet și utilizarea rețelelor sociale să funcționeze cât mai bine.

Sursă alternativă: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday