Acțiunile companiilor precum PayPal și Square sunt în creștere anul acesta, în timp ce oamenii resping facturile fizice și plata în numerar, cumpără online și plătesc digital. Utilizarea banilor fizici era deja în scădere înainte de izbucnirea pandemiei, potrivit unor cercetări ale Băncii Rezervei Federale din San Francisco.

PayPal încearcă să-și extindă ofertele pentru a crește spre un singur ghișeu pentru nevoile financiare ale consumatorilor tineri. Pe lângă Venmo, compania a încheiat un acord pentru a achiziționa o platformă de cumpărături celebră în Statele Unite numită Honey care oferă clienților din online reduceri și recompense.

În plus, analiștii sunt de acord că Square – datorită în mare parte aplicației sale Cash – devine versiunea modernă a unei sucursale bancare comunitare locale pentru generațiile “mileniali” și “Gen Z”.

Sursa: CNN

 

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday