Ambasada Suediei reacționează într-o postare pe facebook, după ce șoferului român cu plăcuțe de înmatriculare anti-PSD i-a fost întocmit dosar penal.

„După ce am luat legătura, în această dimineață, cu autoritatea responsabilă – Agenția Suedeză de Transport, am vrea să precizăm următoarele:

 – Potrivit Agenției de Transport Suedeze, plăcuțele de înmatriculare personalizate sunt valabile pentru transportul în afara granițelor Suediei;

 – Proprietarii plăcuțelor de înmatriculare personalizate ar trebui să ia cu ei și numerele originale, pentru a le putea schimba în cazul în care țara unde călătoresc nu acceptă plăcuțele personalizate;

 – Fiecare țară decide ce tip de vehicule pot circula pe teriorul respectivei țări. Autoritățile suedeze nu pot influența ce vehicule sunt lăsate să circule pe drumurile unei țări”, se arată pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei la București.

Șoferul cu plăcuțe de înmatriculare anti-PSD a fost oprit astăzi de Poliția Română. I-au fost luate plăcuțele și i-a fost reținut permisul de conducere. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pe numele lui.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday