Ring Always Home Cam poate fi folosită și în spații comerciale, dar este creată special pentru securitatea locuințelor. Drona este complet autonomă, dar proprietarul poate stabili un traseu și un interval orar în care aceasta să zboare singură, iar imaginile surprinse pot fi urmărite de către utilizator pe telefon. Aparatul se ridică singur din spațiul de încărcare și se întoarce înapoi atunci când rămâne fără baterie. 

Amazon spune că drona de interior permite urmărirea locuinței din mai multe unghiuri, fără a mai fi nevoie de instalarea a numeroase camere de filmat. Este de așteptat ca drona să coste în jur de 250 de dolari, conform The Verge. Amazon s-a implicat în afacerile cu produse de securitate de când a cumpărat compania Ring, producătoare de sonerii smart și camere video, în urmă cu doi ani.


Amazon a mai anunțat și lansarea Luna, o platformă de jocuri video ce va permite jucătorilor să acceseze direct titlurile lor preferate prin „cloud” de pe dispozitivul ales, similar cu Google Stadia.

Au fost prezentate și dispozitivele Fire TV, care concurează în mod direct cu Apple TV sau Roku, oferind utilizatorilor acces la Disney+ sau Netflix.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday