Update: Poliția a transmis că Alexandru Mazăre s-a predat la București și urmează să fie transferat la penintenciar.

Astăzi, 10 mai 2022, având în vedere sentința definitivă de condamnare la pedeapsa cu închisoarea, pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție, un bărbat de 50 de ani, din județul Constanța, s-a prezentat la sediul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale. După îndeplinirea formalităților necesare, acesta a fost condus la penitenciar în vederea încarcerării“, a precizat poliția.

Știrea inițială: Alexandru Mazăre a fost dat în urmărire generală. Polițiștii nu l-au găsit acasă pentru a-l duce la închisoare. Fratele lui Radu Mazăre a fost condamnat astăzi la trei ani de închisoare, într-un dosar de corupție.

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat marți pe Alexandru Mazăre, fratele fostului primar Radu Mazăre, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare într-un dosar de corupție în care au mai fost implicați fratele său Radu Mazăre și omul de afaceri Avraham Morgenstern, potrivit minutei instanței, conform G4Media. Alexandru Mazăre a fost deputat din partea PSD.

Ulterior, polițiștii s-au deplasat la domiciliul acestuia pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare însă nu l-au găsit pe acesta la adresa de domiciului.

În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri au desfășurat activități privind punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare, emis pe numele unui bărbat, de 50 de ani, condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații. Acesta nu a fost identificat la adresa de domiciliu, fiind efectuate verificări la reședințele și locurile în care bărbatul s-ar putea afla. Urmează a fi dispuse măsurile legale în continuare. La acest moment, bărbatul a fost dat în urmărire națională”, precizează poliția într-un comunicat.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday