Într-o intervenție la Digi24, senatorul a precizat că participarea la ceremonia de pe Arena Națională  a primarului general nu a fost o greșeală: ,,Vreau să vă spun că asemenea evenimente nu trebuie să fie maculate de nimeni şi cred că asta arată modul în care unii privesc societatea românească. Cu foarte multă ură, cu atacuri care nu au la bază absolut nimic şi cu atitudini care mie mi-aduc aminte de mişcările de tip fascist şi nazist din Europa anilor 1940. Atunci se discuta de oameni, de suboameni, de urâţi, de strâmbi… Lucrurile astea, dacă le lăsăm să se manifeste în societatea românească, ne vor costa scump”.

,,Doamna Firea a făcut un lucru extraordinar, a făcut ceea ce ar trebui să facă orice demnitar, a felicitat un sportiv care a adus României faimă, prestigiu, o expunere internaţională pozitivă foarte bună și lucrul ăsta se întâmplă oriunde în lume, un primar oferă cheia oraşului unui sportiv de excepţie”, a mai precizat Țuțuianu.

Totodată, senatorul a făcut referire și la prezența pe stadion a membrilor fondatori ai comunității civice #rezist: ,,Nu. Cred că nu a luat în calcul doamna primar faptul că acolo e prezent domnul Bădiţă (n.r Florin Bădiță, fondatorul Corupția ucide) şi cu gruparea din așa-numita Mișcare #Rezist. Este un personaj de toată ziua stă pe străzi, nu știu din ce trăiește”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday