Un accident feroviar s-a produs miercuri după amiază, în jurul orei 16, între Ploiești și Brazi, în gara Ploiești Triaj. Două trenuri, unul de călători și unul de marfă s-au ciocnit frontal. În urma accidentului, unul dintre trenuri a sărit de pe șine.

Din primele informații, cinci persoane au suferit răni, cei doi mecanici de locomotivă și trei pasageri care se aflau în tren. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale.

Circulația rutieră în zonă este blocată.

Update: 11 persoane sunt rănite, dintre care una (cu politraumatisme) a fost preluată de elicopterul SMURD.

Update – în urma incidentului feroviar, 6 persoane au fost rănite și sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale. Persoanele sunt conștiente.

Traficul feroviar pe relația Ploiești Sud-București este blocat.

Comunicat IGSU:

Prahova – accident feroviar produs între un tren de călători și un tren de marfă.

Din informațiile apelantului, 5 persoane ar fi rănite.

La locul incidentului se deplasează 2 autospeciale de descarcerare, 2 mașini de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple, 4 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Update: în sprijinul echipajelor prahovene, la fața locului a fost trimisă și echipa CBRN a Unității Speciale de Intervenție în Situații de Urgență. De asemenea, un elicopter SMURD se deplasează în zonă.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday