Piața muncii se transformă în mod continuu odată cu avansul tehnologic, iar joburi care în urmă cu câțiva ani nici nu existau sunt în prezent la mare căutare. În Timișoara, Accenture oferă candidaților joburi de viitor în cadrul diviziei Industry X, prin care aceștia își pot dezvolta cunoștințele și abilitățile într-un mediu de lucru flexibil, cu beneficii multiple și oportunități de avansare.

Tehnologia a schimbat foarte mult piața muncii și va continua să o facă și în viitor. Se vorbește foarte mult de digitalizarea companiilor și de automatizarea proceselor, iar pentru a fi pregătiți pentru o piață a muncii diferită, oamenii trebuie să pună un accent mai mare pe dezvoltarea competențelor digitale. Joburile de viitor sunt cele care au legătură cu dezvoltarea de software, operarea de mașini și roboți, transformarea digitală, Big Data sau Inteligență Artificială.

La mare căutare vor fi și angajații care lucrează în domenii precum auto, robotică, sisteme de execuție în producție, inginerie în cloud sau operațiuni feroviare automate, deoarece acestea stau la baza unei noi revoluții tehnologice.

Divizia Industry X din cadrul Accenture operează la Timișoara, Cluj și Târgu Mureș și este locul unde poți începe o carieră într-unul dintre aceste domenii și poți contribui la schimbările din industrie, lucrând la cele mai interesante proiecte pentru unele dintre cele mai mari companii din lume.

În industria auto, la Accenture ai posibilitatea de a-ți îmbunătăți abilitățile și de a învăța despre ingineria software bazată pe modele, noțiuni de bază despre comunicațiile în rețea în vehicul, platforme adaptive și siguranța funcțională. Cu alte cuvinte, vei pune umărul la dezvoltarea automobilelor viitorului. Dacă ești pasionat de robotică, aici vei deveni specialist în roboți industriali și coboți, medii AR și VR și vei lucra la dezvoltarea roboților zburători autonomi sau așa numitele drone. Producția va juca, de asemenea, un rol tot mai important în viitor, iar un job în acest domeniu te va transforma într-un expert în procesele de producție și vei putea implementa soluții software web personalizate pentru a satisface cerințele individuale ale companiilor.

Angajații Accenture au un program flexibil de lucru și se bucură de un pachet bogat de beneficii, ample opțiuni de dezvoltare, mentorat, resurse pentru sănătate mintală, beneficii egale pentru cuplurile de același sex. Printre beneficiile oferite de companie se numără:

Programe de formare pentru dezvoltarea competențelor tehnice și generale, acces la cele mai bune conferințe și cursuri de formare profesională, plan de dezvoltare a carierei construit cu ajutorul experților Accenture, abonament la Bookster.

  • Abonament medical și stomatologic care acoperă o gamă largă de servicii medicale și stomatologice, subvenție anuală pentru ochelari, asigurare de viață, zile de concediu suplimentare.
  • Servicii de consiliere gratuită, bonus de recomandare, tarife speciale pentru conturi bancare de salarii, credite ipotecare și alte pachete bancare, acces gratuit la consultanță financiară și la carduri de credit fără costuri suplimentare, reduceri de până la 20% la abonamentele Orange și Vodafone.
  • Beneficii de maternitate/paternitate care includ primă de naștere, program de lucru redus și cadouri pentru copii.

 Dacă ești pasionat și ai competențele necesare pentru a învăța mai multe despre fundamentele producției digitale, tipurile de fluxuri de producție, modul în care Industria 4.0 modelează transformarea digitală și multe altele, fă pasul către cariera ta de viitor și accesează Accenture.ro/Timișoara

Accenture este o companie de servicii profesionale la nivel global, lider în domenii precum digital, cloud și securitate. Compania are birouri și operațiuni în peste 200 de orașe din 50 de țări unde oferă servicii prin diviziile de Strategie și consultanță, Interactiv, Tehnologie și Operațiuni pentru peste 40 de industrii. Clienții Accenture acoperă toate ramurile industriei din întreaga lume, iar 91 dintre aceștia fac parte din topul Fortune Global 100 și mai mult de trei sferturi din topul Fortune Global 500. Accenture este prezent pe piața locală de 15 ani și are în prezent peste 4.000 de angajați în 6 orașe: București, Timișoara, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Iași și Brașov.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday