Potrivit hotărârii CNSU, față de săptămâna trecută, pe lista roșie au fost introduse Malaysia și Mongolia. Pe lista galbenă au ajuns Franța, Lituania, Georgia și Sint Maarten (săptămâna trecută fiind în zona roșie), dar și Tunisia, Republica Dominicană și Insulele Virgine ale SUA (săptămâna trecută pe lista verde). Față de săptămâna trecută, pe lista verde au fost introduse Estonia, Belarus, Bahamas și Cuba.

Nicio persoană vaccinată nu intră în carantină, indiferent de statul din care se întoarce în România, la fel și cetățenii care se întorc din țările de pe lista verde. Cei care vin din zonele galbenă și roșie intră în carantină, dar pot ieși din după zece zile, dacă în a opta zi au rezultat negativ la un test Covid și nu prezintă simptome asociate bolii. Totodată, sunt exceptați de la carantină și cei care vin din zonele galbene și prezintă un test PCR negativ, realizat cu maximum 72 de ore înainte.

Anexa Lista

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday