Sediul CNN din New York a fost evacuat din cauza unei amenințări cu bombă, anunță CNN.

Alarma a fost dată în jurul orei locale 22:30 (5:30 ora României), chiar în timpul emisiunii CNN Tonight cu Dom Lemon. Angajații au fost evacuați iar emisiunea a fost întreruptă, CNN fiind nevoită să difuzeze emisiuni înregistrate.

Update: Poliția anunță că alarma a fost falsă. Circulația a fost redeschisă în zonă.

“Ni s-a spus să evacuăm clădirea și să o facem cât mai curând posibil. Am luat ceea ce am putut și am ieșit din clădire și acum stăm în afara clădirii”, a spus Lemon.

“Toți angajații, toți cei care se aflau în clădire în timp ce difuzam emisiunea, sunt acum în afara Centrului Time Warner”, a adăugat el.

Numeroase camioane de poliție și pompieri au blocat traficul vehiculelor și pietonilor de pe strada 58th West între bulevardele 8 și 9, ca urmare a unei anchete de poliție de la Columbus Circle, unde se află Centrul Time Warner, a anunțat Departamentul de Poliție din New York pe Twitter.

Reamintim că este a doua amenințare cu bombă din ultimele două luni. Sediul CNN a fost evacuat și în luna octombrie, după ce un pachet cu dispozitiv exploziv, adresat fostului director al CIA, John Brennan, a fost descoperit.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday