Opt dintre victime au fost identificate ca fiind din Florida, iar cinci din Virginia. Uraganul Michael a fost catalogat ca fiind unul dintre cele mai puternice dintre cele care au lovit SUA, scrie CNN. A lovit inițial coasta de nord-vest a statului Florida și a părăsit coasta Virginiei vineri dimineață.

Un spital de psihiatrie din Florida este izolat după ce copacii dărâmați au blocat drumurile din jur. Echipamentul funcționează prin generatoare, iar elicopterele au livrat alimente și apă sinistraților.

Cel puțin 1,15 milioane de consumatori din șapte state nu au energie electrică, inclusiv 383,000 în Virginia, 365,000 în Carolina de Nord și 301,613 în Florida.

Președintele Donald Trump a declarat: ,,Oamenii nu au nici o idee cât de greu a lovit uraganul marile state din Georgia. Voi vizita atât Florida cât și Georgia la începutul săptămânii viitoare. Fiecare zonă și fiecare stat care a fost lovit – suntem cu voi!”.

Echipele de salvare continuă operațiunile de căutare a victimelor, intervențiile fiind îngreunate și de inundațiile puternice.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday