Călin Popescu Tăriceanu, a susținut o declarație de presă la Senat. Liderul ALDE consideră că rezultatul referendumul este neconcludent și că „nu este nici o victorie, nici o înfrângere, ci că această temă nu a suscitat interesul necesar pentru cvorum”. Tăriceanu a mai spus că ALDE nu s-a implicat în campania referendum, prin urmare nu este nevoie de o analiză în partid.

„Nu am făcut nicio analiză la nivelul partidului pt că ALDE nu s-a implicat în referendum. Am spus că în acest referendum trebuie să dăm posibilitatea cetățenilor și membrilor noștri să se exprime liber. Ceea ce am văzut după încheierea referendumului, că este comentat de diverși. Este că rezultat neconcludent acest referendum.

Această logică de confruntare permanentă, mai ales la nivelul USR și la mișcarea lui Cioloș, nu o înțeleg. Nu cred că vom reuși să progresăm astfel. Trebuie să ne concentrăm pe alte subiecte.

Nu este o victorie sau înfrângere, ci această temă nu a suscitat interesul necesar pentru cvorum”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday