Update 9:50: Circulația se desfășoară în condiții normale.

Update 8:58: Circulația a fost reluată, dar se desfășoară îngreunat. Infotrafic: Traficul a fost reluat pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 16, pe sensul către mare, în urma scoaterii în afara suprafeţei de rulare a autovehiculelor implicate în cele trei evenimente rutiere nesoldate cu victime. Poliţiştii sunt la faţa locului pentru fluidizarea coloanelor de autovehicule care se întind pe aproximativ trei kilometri.

Update: Un reprezentant Infotrafic a declarat că traficul este deviat pe Centura Capitalei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, circulaţia este întreruptă pe sensul către litoral, la kilometrul 16, din cauza a trei evenimente rutiere în care au fost implicate mai multe autovehicule. Impactul faţă-spate dintre acestea nu s-a soldat cu victime, restricţia de trafic fiind impusă ca măsură de protecţie, până la decuplarea unei butelii GPL. În zonă s-au format coloane de autovehicule pe o distanţă de aproximativ trei kilometri.

https://www.waze.com/ro/livemap?lat=44.40876888369992&lng=27.44916915893555&zoom=13

https://www.politiaromana.ro/ro/info-trafic/autostrada-a2-trafic-oprit-la-iesirea-din-bucuresti

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday