Liviu Dragea a fost prezent duminică seară în studioul televiziunii România TV. A vorbit despre alegerile prezidențiale și a spus că coaliția de guvernare analizează posibilitate de a avea un candidat unic. 

Dragnea a mai spus că analiza a început deja separat în cele două partide, o decizie urmând a fi anunțată până la finalul acestui an.

Întrebat dacă este pregătit să intre în competiție pentru Cotroceni, Liviu Dragnea a răspuns: „Candidatul va fi desemnat după o analiză riguroasă, nu pe orgolii, ci pe rațiune, și este deschisă posibilitatea unui candidat unic din partea coaliției. O să ne gândim foarte bine și o să analizăm care este varianta cu cele mai mari șanse de reușite. Pentru noi ce-l mai important este că PSD-ALDE să câștige alegerile. Ori vom avea fiecare un candidat, separat, ori vom aveam un candidat unic, care poate fi de la PSD, sau care poate fi de la ALDE. Important este să câștigăm alegerile ca să ducem mai departe acest program de guvernare, aceste creșteri pe care România nu le-a mai avut.
Analiza a început și o vom termina în toamnă spre sfârșitul anului. Este posibil să facem anunțul atunci. Important este să facem ceea ce ne-am angajat. Funcțiile sunt importante dacă le obții și folosești ca să faci aceste lucruri.”

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday