Într-o intervenție la Antena 3, Eugen Teodovici a declarat și că va fi pusă în discuție și o dobândă pentru suma din închirieri, dar și că va avea o discuție cu premierul Viorica Dăncilă și șeful ANAF Ionuț Mișa legată de procedurile care au fost întârziate. Întrebat dacă va fi vorba despre o eventuală demitere a lui Ionuț Mișa, Teodorovici a negat.

,,Sunt mai mult de doi ani de zile de când instituțiile statului trebuia să pună în aplicare legea. În final, s-a făcut o solicitare oficială. Trebuie văzut cine și de ce nu a făcut ce spunea legea. Se va pune în discuție dobânda pentru acea sumă, sumă pe care statul putea să o primească. Se va primi din partea oficiului de cadastru dovada ca s-a întabulat acel imobil, apoi se va trece la notificarea celui în cauză pentru plata sumei din chirii plus dobânzile aferente”, a spus Teodorovici.

Întrebat dacă se va ajunge la poprire pe conturile lui Klaus Iohannis şi sechestru pe bunuri, ministrul  a răspuns că dacă aceasta este legea procedura va fi urmată.

Ieri, Ministrul Finanțelor l-a amenințat cu demiterea pe șeful ANAF, fiind nemulțumit de procedurile întreprinse de Mișa pentru recuperarea prejudiciului de la familia președintelui Iohannis.

Amintim că în noiembrie 2015 președintele Iohannis a pierdut definitiv în instanță o casă din Sibiu.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday