Ministrul Finanțelor a declarat, într-o emisiune TV, că rectficarea bugetară ce va fi făcută la finalul lunii va aduce bani în plus pentru „toate proiectele în derulare sau care urmează să fie lansate”.

Eugen Teodorovici a subliniat, de asemenea, că vor fi „cu finanțare asigurată” toate proiectele, dar și zona de cheltuieli de funcționare și partea socială: „E nevoie de anumite suplimentări, asta e situația. Majorările au fost decise de Guvern. Vom da și la Educație, și la Sănătate, dar și altor domenii”.

Întrebat dacă există bani pentru proiectele ce vor fi realizate prin parteneriat public-privat, ministrul Finanțelor a spus că „banii există și vor fi alocați”.

De asemenea, Teodorovici a afirmat că ședința de guvern privind rectificarea bugetară ar urma să aibă loc în 31 iulie, după ce „prima discuție cu toate ministerele a fost încheiată luni”, iar informațiile sunt acum centralizate: „În următoarele zile vom avea discuții și vom vedea exact unde alocăm bani”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday