Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Transporturilor Lucian Șova au participat la Summit-ul 16+1 de la Sofia.

Lucian Șova a semnat un ,,Memorandum de Înțelegere privind cooperarea în domeniul transporturilor şi infrastructurii” între Ministerul Transporturilor din România şi Comisia Naţională pentru Dezvoltare şi Reformă din R. P. Chineză, informează Guvernul într-un comunicat de presă.

,,Memorandumul reflectă interesul comun ferm al celor două părți pentru aprofundarea şi diversificarea colaborării bilaterale în două sectoare cu importanță majoră pentru dezvoltarea economică, precum transporturile şi infrastructura”, se precizează în document.

De asemenea, Guvernul informează că actul ,,va întări cadrul şi premisele implicării Chinei în materializarea unor proiecte românești în cele 2 domenii, a căror dezvoltare constituie o prioritate pentru partea română. Se înscrie pe linia demersurilor guvernului de la București vizând consolidarea cooperării pragmatice cu China, obiectiv distinct al componentei de politică externă a Programului de guvernare 2018-2020”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday