Anunțul acestuia vine în condițiile în care PMP, după centralizarea a peste 99% din voturile exprimate, nu a reușit să treacă pragul electoral de 5%. Eugen Tomac a mai anunțat că PMP a depus mai multe contestații în ceea ce privește rezultatele din mai multe secții de votare.

„Am avut o ședință cu colegii de partid, pentru că sunt conștient că ne doream cu toții un rezultat mai mult. Am luat decizia de a-mi asuma acest rezultat, care mă nemulțumește, dar în politică trebuie să îți asumi. Cineva trebuie să își asume responsabilitate politică pentru situația în care se află PMP.  Mi-am depus demisia din funcția de președinte. Marius Pașcan devine președinte interimar. Ne consultăm în perioada următoare”, a precizat Tomac.

Tomac a mai precizat că rămâne alături de partid, „dar în calitate de om care și-a asumat campania, consider că e corect să fac acest gest”.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday