„Sunt mândru să anunț prima echipă de comunicare a Casei Albe formată în totalitate din femei. Acești comunicatori calificați și experimentaţi aduc o diversitate de perspective în activitatea lor și un angajament comun de a reconstrui această țară”, a spus Biden.

Jen Psaki a fost purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat între 2015 și începutul lui 2017, în timpul mandatului lui Barack Obama. Totodată, purtătoarea de cuvânt a echipei de campanie a lui Biden, Kate Bedingfield, va prelua funcția de director de comunicare și va fi adjunctul lui Psaki.

Purtătoarea de cuvânt a vicepreședintei Kamala Harris va fi Symone Sanders, consilieră principală a cuplului Biden-Harris în timpul campaniei electorale.

În același timp, fosta purtătoare de cuvânt a lui Joe Biden, când acesta era vicepreședinte, va deveni directorul de comunicare al lui Jill Biden, viitoare primă doamnă.

Sursă alternativă: Reuters

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday