Flăcările au fost stinse, după o intervenție de două ore. Celelalte două construcții învecinate au suferit pagube numai la nivelul acoperișului, potrivit reprezentanților pompierilor.

Toate persoanele aflate în incintele celor trei cabane s-au autoevacuat și numai una a suferit un atac de panică și a avut nevoie de ajutorul medicilor de pe ambulanță, a precizat purtătoarea de cuvânt a ISU Brașov, într-o intervenție pentru postul Digi24.

Salvatorii intervin cu cinci autospeciale de stingere și o autoscară. Acționează echipajele de la Serviciul voluntar pentru situații de urgență din localitățile învecinate (Bran, Cristian și Râșnov).

”Incendiul a pornit de la o clădire cu parter și mansardă și s-a extins la acoperișurile a două altele învecinate. Se acționează pentru lichidarea incendiului. Intervenția e dificilă” potrivit Departamentului pentru Situații de Urgență.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday