• Președintele ales, Joe Biden, și vicepreședintele ales, Kamala Harris, și-au ținut discursurile de victorie la Wilmington, Delaware, alegându-și speranța ca mesaj central pentru națiunea americană;
  • “Oamenii acestei națiuni au vorbit”, a spus Biden. „America este despre oameni. Am candidat pentru a restabili sufletul Americii, pentru a restabili coloana vertebrală a Americii, clasa de mijloc.”
  • “Să ne oferim reciproc o șansă. Este timpul să renunțăm la retorica dură, să ne vedem și să ne ascultăm din nou unii pe ceilalți. Trebuie să nu ne mai tratăm adversarii ca pe dușmani. Sunt americani. Acesta este momentul în care trebuie să începem să ne vindecăm”.
  • Mulțumindu-i soției sale Jill pentru suport, Joe Biden a precizat că ea este un “educator” (va continua să predea la un colegiu public din Virginia, chiar dacă va deveni Prima Doamnă) și că “pentru toți educatorii americani asta este o zi mare
  • Ideea a fost reluată și de Kamala Harris, care s-a referit la victimele pandemiei de coronavirus și a mulțumit alegătorilor pentru mandatul acordat (cel mai numeros vot din istorie) – “Ați transmis un mesaj clar. Ați ales speranța și unitatea, decența, știința și da, adevărul. Drumul care urmează nu va fi ușor. Dar America este gata acum să-l parcurgă, și la fel suntem și Joe și eu.”

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday