Comandamentul de Apărare a Spațiului Aerian (NORAD), a declarat pentru CNN că “aeronava care a încălcat spațiul aerian nu a reacționat la procedurile inițiale de interceptare, dar a stabilit comunicații radio după ce interceptorul F16 a lansat rachetele de semnalizare, iar apoi a fost escortată în afara zonei restricționate fără alte incidente.”

CNN precizeazză că avionul mai mic nu a fost vizibil pentru reporterii CNN de la sol, dar cel de vânătoare a putut fi auzit, ceea ce a dus la o reacție a mulțimii strânsă la mitingul președintelui. Aparent surprins de sunetul avionului de luptă, acesta a spus „Îmi place acel sunet, îl ador”.

Agenții Secret Service au reacționat, de asemenea, la prezența neașteptată a avionului în timpul mitingului, mobilizându-se în apropierea scenei pe care era președintele american, dar fără a urca pe aceasta.

Sursă alternativă: CNN

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday