Ministerul Educației anunță că 12.540 de unități de învățământ își desfășoara activitatea în scenariul verde, cursuri față în față, 4.535 în scenariul hibrid, cursuri online și față în față prin rotație de una-două săptămâni, iar 581 funcționează pe scenariul roșu, adică cursuri exclusiv online. Pe 24 septembrie Ministerul Educației informa că doar 313 unități de învățământ urmează cursurile online.

Dintre cele 581 de unități care fac cursuri online, 139 de unități de învățământ figurează în acest scenariu din cauza cazurilor de COVID-19 înregistrate în școală. Diferența de 442 de unități de învățământ, ca urmare a ratei de incidență a cazurilor din localitatea în care funcționează și/sau a infrastructurii școlare/școli în care se execută diverse lucrări de reabilitare.

Ministerul precizează că hotărârile privind scenariul de funcționare pe parcursul anului școlar se actualizează săptămânal sau ori de câte ori este nevoie.

Sursa: Ministerul Educației

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday