Mark Zuckerberg, directorul executiv Facebook, și-a susținut decizia de a nu face nimic în privința postărilor președintelui Donald Trump, prin care acesta amenința că soldații vor începe să tragă, dacă încep jajurile.  Într-o videoconferință, Zuckerberg a dat explicații în fața angajaților nemulțumiți, spunând decizia sa a fost dificilă, dar că a cântărit-o cu atenție. Totuși, explicațiile sale nu par a-i fi mulțumit pe aceștia. Potrivit CNN, unul dintre inginerii Facebook a scris pe Twitter (rețea rivală care a ales să marcheze postările lui Trump) că “Este foarte clar că conducerea refuză să ne susțină”.

În timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri, angajații au repostat un video din octombrie, anul trecut, când, într-o replică dată democratei Alexandria Ocasio-Cortez Zuckerberg spunea că: “dacă cineva, inclusiv un politician, postează lucruri care pot pune pe cineva în pericol iminent sau încurajează violența, acea postare va fi blocată de Facebook.

Mark Zuckerberg a recunoscut că, vineri, după ce a luat hotărârea de a nu bloca postarea lui Donald Trump, a fost sunat de acesta.

Sursă alternativă NYTimes

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday