Fostul director FBI, Andrew McCabe a făcut aceste declarații într-un interviu pentru CNN, la câteva zile după ce a spus că demiterea lui Donald Trump a fost analizată în cadrul Departamentuolui de Justiție al SUA.

Întrebat de reporter dacă încă crede că președintele SUA ar putea fi un pion al Rusiei, McCabe a spus: ,,Cred că este posibil, cred că de aceea am început investigația noastră și sunt foarte nerabdător să văd unde va ajunge Robert Mueller”.

Amintim că Andrew McCabe a demisionat cu doar o lună înainte de încheierea mandatului, după ce a fost criticat frecvent de Donald Trump. Președintele spunea că McCabe este părtinitor politic, deoarece soţia sa este membru al Partidului Democrat.

CNN notează că McCabe își promovează noua sa carte, “The Threat”, în care prezintă un portret stralucitor al timpului său la biroul de la Trump, descriind în detaliu versiunea sa de interacțiuni cu oficialii de la Casa Albă și Departamentul de Justiție. Cartea a fost scoasă pe piață marți și a devenit și best-seller imediat după lansare.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday