Viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat, la ieșirea de la Parchetul General….

Amintim că viceprimarul a recunoscut, la sfârșitul lunii ianuarie, că a mințit în ancheta privind violențele de la protestul din 10 august. Ulterior, PSD Bucureşti a decis retragerea sprijinului politic lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei.

Săptămâna trecută, a avut loc o altercaţie în Primăria Capitalei. Primarul sectorului 6 l-a lovit pe viceprimarul Aurelian Bădulescu, după ce acesta a recunoscut că a mințit cu privire la evenimentele din 10 august. “În faţa lipsei de argument juridic, în contradictoriu cu mine pe elemente de drept şi de statut, a înţeles să arunce în mine cu o sticlă plină cu apă, lovindu-mă în zona feţei. Cu siguranţă a trebuit să reacţionez, mi se pare că am reacţionat fără să mă temperez, în sensul în care m-am apărat.”, a spus atunci Bădulescu.

La o zi după incident, viceprimarul a declarat că în urma declarațiilor pe care le va da, Parchetul General va trebui să afle “dacă 10 august a fost sau nu creația lui Dragnea”. În legătură cu intervenția jandarmilor, Bădulescu a spus:  ”În acea zi, Jandarmeria a fost folosită într-un joc în care oamenii au avut de pierdut – atât jandarmii, cât şi oamenii care au intrat în contact cu jandarmii”.

 

Citește mai mult pe monitorizari.hotnews.ro

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday