Update: “Nu mai există posibilitatea de propagare a incendiului la căminul de bătrâni. În mod preventiv, au fost evacuate toate persoanele aflate în locație, o parte dintre acestea fiind transferate într-o altă clădire aflată în apropiere”, precizează IGSU.

Știrea inițială: 

Autoritățile informează că în localitatea Poarta Albă, din județul Constanța, a izbucnit un incendiu vegetație uscată ce se manifestă pe o suprafață de aproximativ 50 ha, cu posibilitate de propagare la un cămin de bătrâni din proximitate, în care sunt cazate aproximativ 80 de persoane.

A fost activat Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Constanța. De asemenea, la locul incendiului au fost alocate din cadrul ISU Constanța șase mașini de stingere, două autospeciale pentru transport victime multiple, patru ambulanțe SMURD, precum și trei ambulanțe SAJ. În sprijin au fost trimise și două mașini de stingere de la ISU Călărași, o mașină de stingere de la ISU Ialomița și o mașină de stingere de la ISU București-Ilfov.

Foto: ISU Constanța

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday