Codul Roșu va fi valabil sâmbătă și duminică, în Crișana, Banat, Oltenia, Muntenia și Moldova. Meteorologii avertizează că valul de căldura va continua să se intensifice și se vor înregistra temperaturi maxime între 37 și 41 de grade, urmând ca “disconfortul termic să fie deosebit de accentuat”. Temperaturile minime nu vor coborî sub 20 de grade.

Codul Portocaliu va fi valabil în Maramureș, Transilvania, Dobrogea și în zona Carpaților Orientali, unde valul de căldură va persista și se va intensifica. Va fi caniculă, temperaturile maxime vor fi de 35-40 de grade, iar pe litoral de 32-35 de grade. 

Astăzi, 11 iunie, în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei și în vestul și sud-vestul Transilvaniei, va fi caniculă, iar temperaturile maxime vor fi de 36-39 de grade, cu cele mai mari valori în vest și sud. Vineri, în cea mai mare parte a țării, temperaturile maxime vor fi între 36 și 40 de grade, posibil mai ridicate în Banat, Oltenia, Muntenia, precum și în sudul Crișanei și al Moldovei.

Valul de căldură va persista în toată țara și în zilele următoare.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday