Față de meciul cu Ucraina, câștigat cu 3-0, antrenorul Edi Iordănescu a făcut o singură schimbare. Valentin Mihăilă a intrat în locul lui Florinel Coman.

Belgia a deschis rapid scorul, prin Youri Tielemans, în al doilea minut. România a avut șansa de a egala imediat, însă mingea trimisă cu capul de Drăgușin a fost scoasă de sub bară de portarul belgienilor. Până la pauză, belgienii au dominat jocul și și-au creat mai multe ocazii de a înscrie, însă la cabine s-a intrat cu scorul de 1-0.

După pauză, belgienii au mai înscris o dată, prin Lukaku, însă golul a fost anulat din cauza unui ofsaid. La faza următoare, România a avut o mare oportunitate de a egala, însă Denis Mann a ratat singur cu portarul. În minutul 80, Belgia a majorat scorul la 2-0, prin Kevin de Bruyne.

În urma acestui rezultat, situația în Grupa E se complică. Toate echipele au câte 3 puncte. În ultima etapă, România va juca împotriva Slovaciei.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday