Update: În urma accidentului, 5 victime au fost transportate la UPU Deva (patru conștiente și una inconștientă). Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

Știrea inițială: 

În accidentul de la Șoimuș (DN 76) au fost implicate două autoturisme. Din informațiile primite la acest moment, în accidentul rutier ar fi implicate opt persoane, dar nu este clar câte victime sunt. La fața locului au ajuns și două elicoptere SMURD.

“Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, care presupune suplimentarea resurselor operative. La fața locului, au fost alocate o autospecială de stingere, o descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și 3 ambulanțe SMURD. În sprijinul echipajelor de intervenție, la caz au fost trimise și 3 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță”, transmite IGSU.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday