Slovacia și Ucraina s-au întâlnit în cea de-a doua etapă din cadrul Grupei E de la EURO 2024, din care face parte din România.  Slovacia a început mai bine meciul disputat la Düsseldorf și a ratat trei ocazii importante înainte de a deschide scorul în minutul 17, prin Ivan Schranz. Ulterior, ucrainenii au echilibrat meciul și au ratat mai multe șanse de a egala, cea mai mare prin Yarmolenko, care a șutat în bară.

După pauză, Ucraina a jucat mai bine și a reușit să egaleze prin Mykola Shaparenko, în minutul 54, după un contraatac. Ucrainenii au trecut în avantaj în minutul 80 prin golul înscris de Roman Yaremchuk. În urma acestui rezultat, atât Ucraina, cât și Slovacia au câte 3 puncte. În ultima etapă din faza grupelor, Slovacia va juca împotriva României, la Frankfurt, în timp ce Ucraina va întâlni Belgia.

Mâine, naționala României va întâlni Belgia, în cel de-al doilea meci al tricolorilor de la acest campionat european. În prima etapă, România a învins Ucraina cu 3-0, în timp ce Belgia a fost învinsă de Slovacia, cu 1-0.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday