Ansamblul de locuire dezvoltat de One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, se definește ca un un reper imobiliar boutique la malul mării, în, poate, cea mai căutată zonă a stațiunii Mamaia. One Mamaia Nord este în prezent format din două imobile rezidențiale, unul finalizat în 2022, iar al doilea în curs de finalizare, ce se învecinează cu plaja Mării Negre.

După succesul primei faze a ansamblului, dezvoltatorul One United Properties a obținut autorizația de construire pentru Faza 2 a ansamblului One Mamaia Nord, cu o suprafață totală construită de aproximativ 17.000 mp. Atât One Mamaia Nord Faza 1, cât și Faza 2 oferă apartamente cu vedere la mare care se încadrează în linia conceptuală de tip boutique a dezvoltării.

Ambele clădiri sunt construite dupa criterii similare și împărtășesc o unitate arhitecturală, cu dublă orientare: cea principală către mare și cea subordonată către acces și lac. Cea mai mare parte a fațadei este ventilată, dar, în mod excepțional, fațada orientată către mare este un perete cortină de sticlă special proiectat pentru a atenua zgomotul și radiațiile.

Apartamentele au vedere frontală sau laterală la mare și o înălțime liberă în camere de aproximativ trei metri, finisaje premium, piatră naturală și închideri de sticlă pe terase, pază și supraveghere video permanentă. Această dezvoltare beneficiază de un design contemporan elegant, cu finisaje de înaltă calitate și de toate avantajele clădirilor verzi, precum: materiale durabile, eficiență energetică, sisteme de instalare cu poluare scăzută, calitate excelentă a mediului interior.

“One Mamaia Nord este dezvoltarea noastră rezidențială de referință în Constanța, situată în cea mai populară zonă de vacanță din stațiunea Mamaia, cu acces direct la o plajă privată. Prin One Mamaia Nord ne-am propus să oferim alternative unice de locuire la malul mării, păstrând toate atributele care caracterizează construcțiile din portofoliul nostru: cel mai bun amplasament din zonă, materiale de calitate, arhitectură blândă și armonioasă, precum și servicii oferite de un concierge profesionist și nivel ridicat de intimitate. One Mamaia Nord a ajuns la faza a doua de dezvoltare, care se află în prezent în curs de construire”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

Ansamblul de la malul mării este prima dezvoltare rezidențială din Mamaia care dispune de parcare complet subterană, ceea ce oferă un plus de confort rezidenților. Prin extinderea dezvoltării cu cea de-a doua fază, One Mamaia Nord devine un complex rezidențial exclusivist, unde natura se întâlnește cu eleganța urbană într-o armonie de linii și forme.  Arhitectura este gândită în așa fel încât să potențeze vederea panoramică spre Marea Neagră. Fiecare apartament din cadrul ansamblului prezintă sisteme și opțiuni eficiente din punct de vedere energetic, elevând stilul de viață al rezidenților.

Înconjurată de o varietate mare de plaje și restaurante, dezvoltarea One Mamaia Nord se bucură de proximitatea zonelor celor mai căutate pentru distracție de pe litoralul românesc. Acest concept boutique reprezintă siguranța calității în materie de locuire la malul mării, fie că vorbim de locuințe de vacanță, fie de unele permanente.

Cererea pentru acest segment de locuințe la malul mării este una dinamică și este confirmată de popularitatea de care s-au bucurat unitățile din Faza 1 a dezvoltării One Mamaia Nord, vândute deja în totalitate. Cei interesați pot accesa acum unitățile disponibile pentru vânzare în cadrul Fazei 2 a dezvoltării, de la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, până la unități cu 5 camere de tip penthouse.

ONE UNITED PROPERTIES (BVB: ONE) este principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București, România. One United Properties este o companie inovatoare dedicată accelerării adoptării practicilor de construcție pentru clădiri sigure, eficiente din punct de vedere energetic, durabile și sănătoase și a primit numeroase premii și recunoașteri pentru sustenabilitate și eficiență energetică. Compania este tranzacționată la Bursa de Valori București, iar acțiunile sale sunt incluse în mai mulți indici precum BET, STOXX, MCSI, FTSE, ROTX și CEEplus.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday