Update: “Din informațiile primite, în autocar se aflau 53 de pasageri și doi șoferi, iar în cele două auto implicate , 7 ocupanți. Toate persoanele au fost evaluate medical la fața locului de către echipajele alocate la caz, fără a fi înregistrate victime. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat”, transmite IGSU.

Știrea inițială: 

IGSU nu a oferit, momentan, detalii despre numărul și starea victimelor. Totuși, precizează că, având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor alocate la fața locului.

Salvatorii ieșeni intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple și o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă. În sprijin, la locul indicat a fost alocat și un echipaj aparținând serviciului județean de ambulanță.

Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă.

Dacă îți place ce facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

Susține echipa Biziday